Tuesday, 11 October 2011

aku dan member2....

life aku sedang bertukar menjadi makin happy....aku pun x thu knpe aku happy sangat2...lagi2 dapat thu hal die...ahhahha......mcm ape jer...thanks member2 yang support aku dari belakang...aku sayang korang semua..seperti kate2 org tua..sepandai-pandai tupai melompat akhnya jatuh ke tanah juge ok...:)....aku x kesah lah pasal duet...yang penting korang happy jer...biar aku mati kelaparan aku x kesah..asalkan korang dapat kesenangan...satu jer ku nak korang semua tahu..aku sayang korang mcm family aku jugak dah...terima kasih bersama susah senang aku selama ini..aku hargai...:)